METSOLAT – Urjanlinna

KERTUNMÄEN KESÄTEATTERI 40v.

METSOLAT – Urjanlinna juhlistaa Kertunmäen kesäteatterin
40-vuotista taivalta kotimaisen draaman näyttämönä

Kesällä 2020 Kertunmäen kesäteatterissa, Loimaalla, vietetään 40-vuotisjuhlaa kotimaisen draaman merkeissä. Nostalgia valtaa Kertunmäen, sillä juhlaesitykseksi on valittu 90-luvun kotimaisen televisiotuotannon ehdoton suosikkisarja METSOLAT, jonka jokaisella jaksolla oli yli miljoona katsojaa.

Carl Mestertonin ja Curt Ulfstedtin alkuperäiskäsikirjoitukseen perustuva METSOLAT – Urjanlinna saa ensi-iltansa perjantaina 26. kesäkuuta. Tekstin on dramatisoinut näytelmäksi tv-sarjaakin aikoinaan käsikirjoittanut ja siinä näytellyt Miisa Lindén, jonka omat juuret ovat Loimaalla. Esityksen ohjaa Sari Äikää-Torkkeli.

METSOLAT – Urjanlinna kertoo Metsoloiden pienviljelijäperheen elämästä kuvitteellisessa Hoikan kunnassa. Katsojien rakastaman 1980-luvun lopulle sijoittuvan tarinan aiheet koskettavat edelleen nykypäivän Suomessa. Toimeentulon turvaaminen, sinnikäs yritteliäisyys, oman elämän merkityksen löytäminen ja kipeidenkin ratkaisujen tekeminen ovat askeleita kohti tasapainoista ja onnellista arkea. Erkki Metsolan taistelu unelmansa toteuttamiseksi on inhimillinen ja koskettava kertomus iloineen ja suruineen. Lääkärisisar Eeva opettelee kuuntelemaan sydämensä ääntä saavuttaakseen onnen. Katsoja saa kokea myös Erkin vanhempien Antin ja Annikin myötäelävän läsnäolon lastensa elämässä. Esitys on elämänmakuinen sekoitus draamaa ja huumoria.

METSOLAT – Urjanlinna esitetään Kertunmäen uudessa katetussa katsomossa, joka peruskorjattiin täysin viime vuonna. Sekä sateelta että paahteelta suojaavan katoksen lisäksi katsojat ovat saaneet käyttöönsä selkänojalliset istuimet. Esitystä mahtuu seuraamaan kerralla 320 katsojaa. Katsomossa on paikat myös liikuntaesteisille.

  • Ensi-ilta: 26.6.2020
  • Ei ikäsuositusta
  • Kertunmäen kesäteatteri, Oripääntie 355
  • Kesto: n. 2h 30min (sis. väliaika)

TIEDOTE (1.7.20):

Supersuositut METSOLAT – URJANLINNA esitykset on loppuunmyyty.
Tulossa KOLME LISÄESITYSTÄ: ma 13.7. / ti 14.7. / ke 15.7. klo 19:00.
Nappaa lippusi ajoissa! Nettilippu.fi / 040 5742 065 / liput@loimaanteatteri.fi

TIEDOTE (8.6.20):

Kertunmäen kesäteatterin Metsolat – Urjanlinna -esitykset toteutetaan tämänhetkisen tiedon mukaan suunnitellusti 26.6. − 12.7.2020.

Esitys toteutetaan OKM:n, THL:n ja AVI:n yleisömääriä, turvavälejä ja hygieniaa koskevan ohjeistuksen mukaisesti.

Rajoitettu maksimikatsojamäärä on 110 henkilöä / esitys. Riittävän turvavälin takaamiseksi katsojia otetaan joka kolmannelle istuimelle katsomossa. Myynnissä käytetään ensisijaisesti laskutusta ja pankkikorttia. Kahvitus- ja muu myynti toteutetaan ulkotiloissa.
Tänä kesänä meillä ei ole käytössä istuinpehmusteita. Halutessasi voit ottaa oman istuinpehmusteen teatteriin.

Lippuvaraukset: 040 5742 065 / liput@loimaanteatteri.fi / nettilippu.fi

Otamme välittömästi yhteyttä jo varauksen tehneisiin, mikäli joudumme tekemään muutoksia esityspäivien tai yleisömäärän suhteen. (päivitetty 8.6.2020)

 

Ryhmät:
yli 20 henkilöä 18 €/hlö
yli 35 henkilöä 18 €/hlö + ryhmänjohtaja ilmaiseksi

LIPUT

Portilta:
Aikuiset: 22 €
Eläkeläiset, opiskelijat, lapset: 20 €

Nettilippu.fi palvelusta:
Aikuiset: 20 €
Eläkeläiset, opiskelijat, lapset: 18 €

Tiedustelut: liput@loimaanteatteri.fi / 040 5742 065