Tomi Paldanius

Elokuva ja Tv sävelmät soolokitaralla-
Tomi Paldanius

Elokuva- ja TV-sävelmät soolokitaralla levyn julkaisukiertue. Kiertueella kuullaan muistorikkaita sävelmiä valkokankaan ja tv ruudun parhaista elokuvista ja sarjoista. Liput 10€ ovelta, tai ennakkovaraslomakkeella osoitteessa www.tomipaldanius.com

Tervetuloa turvallisesti teatteriin (päivitetty 10.9.2020)

Me Loimaan teatterilla haluamme tarjota katsojillemme mahdollisimman turvallisen teatterielämyksen. Jotta turvallisuus toteutuu, noudatamme kaikkia viranomaisten antamia ohjeita. Tämä edellyttää sekä meiltä että teiltä, rakas yleisömme, tässä ajassa erityisjärjestelyjä näytösten aikana. Turvallisuuden takaamiseksi pyydämme siis teitä noudattamaan seuraavia ohjeita.

  • Hankithan lippusi ennakkoon. Kun varaat tai ostat lippuja, varmistathan, että yhteystietosi ovat ajantasalla. Näin teatterin poikkeusviestintä tavoittaa sinut tarvittaessa. Mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen varalta meidän on tärkeää tietää, keitä esityksessämme kulloinkin on. Suosittelemme myös vahvasti Koronavilkun käyttämistä.
  • Yhteisen turvallisuuden vuoksi pidäthän riittävää etäisyyttä muihin katsojiin ja henkilökuntaan. Huomioithan turvavälin (1-2m) erityisesti mahdollisissa jonotustilanteissa sekä väliajalla. Vain osa katsomostamme on käytössä, jotta turvavälit toteutuvat. Henkilökuntamme ohjaa katsojat saliin saapumisjärjestyksessä turvallisuus huomioiden. Saman seurueen henkilöt voivat istua vierekkäin.
  • Vältäthän turhaa liikkumista väliajalla. Mikäli poistut salista, palaathan takaisin samalle paikalle. Väliajalla katsomoon saa myös jäädä istumaan.
  • Väliaikatarjoiluun tarvittava lipuke suositellaan ostettavaksi saavuttaessa teatterille. Tarjolla kahvi + leivonnainen hintaan 5 €.
  • Olemme tehostaneet pintojen siivousta ja desinfiointia. Huolehdithan itse myös käsiesi pesemisestä ja käytäthän käsidesiä, jota on saatavilla useassa pisteessä.
  • Saavuthan teatteriin vain täysin terveenä. Jääthän kotiin lepäämään, mikäli tunnet itsesi sairaaksi. Sairastapauksissa vaihdamme kuluitta liput käytettäväksi myöhemmin.
  • Maksamisessa suosimme korttimaksamista.
  • Kasvomaskien käytössä noudatamme viranomaisten suosituksia ja suosittelemme kasvomaskien käyttöä teatterissa. Myös henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja. Noudatathan myös yskimishygieniaa eli suojaat muut mahdollisilta pärskeitä.
  • Narikka ei ole käytössä. Päällysvaatteet voi ottaa mukaan katsomoon tai jättää esimerkiksi autoon.
  • Mikäli haluat muistaa näyttelijöitä kukkasin tai muilla lahjoilla, ne tulee jättää nimikortilla varustettuna niille tarkoitettuun koriin näyttelijöille toimitettavaksi.

Kiitos, että autat meitä huolehtimaan yhteisestä turvallisuudestamme!