VAIETUT MUISTOT

Näytöksessä on tilaa. Osta liput

Tilaisuus on loppuunmyyty

Näytöksessä on tilaa. Osta liput

Näytöksessä on tilaa. Osta liput

Näytöksessä on tilaa. Osta liput

Näytöksessä on tilaa. Osta liput

Tilaisuus on loppuunmyyty

Näytöksessä on tilaa. Osta liput

Näytöksessä on tilaa. Osta liput

Näytöksessä on tilaa. Osta liput

VAIETUT MUISTOT näytelmän esitykset on siirretty syksyyn 2020 Koronavirustilanteen vuoksi. Ilmoitamme uudet esitysajat täällä mahdollisimman pian.
Teatteri toivoo, että asiakkaat ensisijaisesti vaihtaisivat ostetut pääsyliput lahjakorttiin, joka on voimassa 31.12.2020 asti ja käy maksuvälineenä sekä Loimaan teatterissa että Kertunmäen kesäteatterissa.
Otamme sähköpostilla yhteyttä jokaiseen jo lippunsa ostaneeseen.  Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja meihin voitte olla myös yhteydessä sähköpostitse liput@loimaanteatteri.fi

Vaietut muistot
on draamamusikaali, joka sukeltaa 1950-luvun suomalaisten elämään pienessä kirkonkylässä. Suomen valtio ja yksittäiset ihmiset kulkevat kohti uutta tulevaisuutta sota-ajan jälkeen. 

Johanna Nieminen jatkaa äitinsä perustamaa kyläkahvilaa ja aloittaa näin itsenäisen elämänsä nuorena naisena. Neito Maria Suominen työskentelee kahvilassa, mutta haluaa oikeasti kirjoittaa ja päästä kaupunkiin.  Kylällä aloittaa uusi postimies Olavi Rinne, joka tuntuu hiukan liian jäyhältä. Yllättäen paikalle pelmahtaa myös kauppamatkustaja Toivo, jonka saapuminen käynnistää yhden jos toisenkin tapahtumaketjun. Keitä muita tuntemattomia kylällä vierailee, ja millä seurauksilla? Entä miten pitäisi suhtautua Mustosten sisarusten omituiseen käytökseen? Ovatko muutkaan sitä, miltä päällepäin näyttävät?

Tarinan ihmiset kantavat sisällään elettyä elämää, mikä on jättänyt jälkensä jokaiseen omalla tavallaan. Pinnan alla on lukuisia asioita ja muistoja, joista ei puhuta. Muistoja, jotka ovat kuitenkin läsnä kaiken aikaa, vaiennettuina.

Vaietut muistot yhdistää hersyvää komediaa, lempeää romantiikkaa ja elämänmakuisia ihmiskohtaloita. Esitys henkii 1950-luvun suomalaista maailmaa. Tulkinta on raikas ja musiikissa painottuvat ajattomuus, vahvat tunnelmat sekä runsaat laulusovitukset.
Produktio tehdään yhteistyössä Loimaan työväenopiston kanssa.

MUSIKAALI

Vaietut muistot

  • Ensi-ilta: 2020
  • Ei ikäsuositusta
  • Loimaan teatteri, Juvantie 11, 32200 LoimaaNäytökset

Tiedustelut: 040 5742 065 /  liput@loimaanteatteri.fi

Käsikirjoitus: Lea Karolius
Ohjaus / musiikki: Merikerttu Mutala
Puvustus / maskeeraus: Elina Keskitalo

Lavastus: Jani Hägg & Markku Ahokas

 

NÄYTTELIJÄT

Alva Eklund                     Maria Eklund
Petja Eklund                    Robert Eklund
Jani Hägg                        Sanna Lehti
Tiina Lehto                      Leena Mahlamäki / Tarja Rantanen
 Matilda Mahlamäki        Ossi Mäkelä
Anna Mäkinen                Jarmo Suokas
Aija Tapio                        Kari Vuorinen
 Iina Wahlström